Kreativitet og inspirasjon i fokus

Vi arrangerte nylig i samarbeid med Næring i Ringsaker, Moelv Næringspark, Start Gjøvik og Gjøvikregionen Utvikling, en spennende idékonkurranse, hvor alle som ønsket kunne melde seg på med en idé eller delta som publikum. Arrangementet samlet en rekke innovative og engasjerte personer som var klare til å pitche sin beste idé.

Hver deltaker fikk tre minutter på scenen til å presentere sin idé foran en jury som stilte spørsmål etter hver presentasjon. Stemningen i rommet var god, og alle deltakerne var ivrige etter å høre hva de andre hadde å si.

Etter mange imponerende presentasjoner var det tid for juryen å velge ut en vinner. Juryen var imponert over nivået av kreativitet og innovasjon som ble presentert, og valget var ikke enkelt. Til slutt ble det kunngjort tre vinnere; en første-, andre- og tredjeplass.

Den heldige vinneren av første plass gikk hjem med en flott premie og den æren av å vinne konkurransen. Men selv om ikke alle kunne ta med seg en premie hjem, var alle deltakerne vinnere på sin egen måte. De fikk muligheten til å utvikle sin presentasjonsevne og vise frem sin kreativitet foran et publikum.

Arrangementet var ikke bare en konkurranse, men også en inspirerende og hyggelig kveld. Pizzaen var på menyen, og det var en flott mulighet for mingling og nettverksbygging.

“Vi er veldig fornøyd med resultatene fra idékonkurransen, og vi er takknemlige for alle som deltok,” sier en av arrangørene. “Det var flott å se så mye entusiasme og kreativitet på ett sted. Vi håper å gjenta arrangementet igjen i fremtiden og se enda flere spennende idéer.”

Alt i alt var idékonkurransen en stor suksess og en flott mulighet for alle involverte til å lære og utvikle seg selv.