VAAGERoppstartsbedrifter

Nedenfor finner du noen av de bedriftene som har hatt suksess gjennom vårt inkubatorprogram VAAGER oppstart.

Hack Hunch

Hack Hunch leverer relevant digital cyber security awareness training som engasjerer og gir resultater.

Peder Aaserudpeder@hackhunch.comwww.hackhunch.com

Avisomo er et tech-selskap som leverer komplette systemer for innendørs oppal og produksjon av grønnsaker til etablerte og fremtidens matprodusenter.

Martin Molenaarmartin@avisomo.nowww.avisomo.no

Intelligate

Intelligate er infrastruktur for intelligente transportsystemer med tilgang til fiber og likestrøm hele døgnet. Et sensorhotell med tallrike muligheter for innfesting av sensorer, antenner, kameraer mm.

Kari Broberg 90042934www.intelligate.no

Dokflyt

Applikasjonen Dokflyt er et enkelt og brukervennlig prosjektstyringsverktøy for innsamling av dokumentasjon og kommunikasjon mellom oppdragsgiver og utfører.

Raymond Dalsborgkontakt@dokflyt.nowww.dokflyt.no

Conetra

For enklere strandhugg. Et transportabelt, lett og fleksibelt forankringssystem for mindre fritidsbåter, helmekanisk, robust og varig.

Henning Holmpost@conetra.nowww.conetra.no

Diri

Diri er et selskap innen risikostyring av cybersikkerhet, og har sitt utspring fra informasjonssikkerhetsmiljøet på NTNU. Diri har som mål å gjøre risikostyring av cybersikkerhet enkelt, og har utviklet et verktøy som på en brukervennlig måte effektiviserer og øker kvaliteten på sikkerhetsarbeidet.

Vebjørn Slyngstadlivebjorn@diri.nowww.diri.ai

FLYT IT AS

Flyt er et konsulentselskap innen IT og utvikling. De bistår sine kunder med å kartlegge behov og finne gode digitale løsninger som skaper bedre arbeidsflyt i hverdagen.

Amund Skullerudamund@flytit.nowww.flytit.no