Idékonkurranse

Torsdag 8. september kjørte vi i gang med høstens konkurranse.  Dette arrangementet hadde vi i samarbeid med Start Gjøvik og gode partnere i Gjøvikregionen Utvikling og HelseInn.

Denne konkurransen var for studenter i regionen, hvor de skulle presentere en idé på et nytt konsept eller en forbedring av et allerede eksisterende. De hadde tre minutter til rådighet og men mulighet for hjelpemidler som PowerPoint eller prototyper.

Studentene kunne selv velge tema og problemstilling, noe som resulterte i mange spennende presentasjoner som tok opp flere gode løsninger.

Oppmøte denne ettermiddagen var helt supert! Det var nærmere 60 studenter tilstede og 12 presentasjoner ble gjennomført. I publikum var det høyt engasjement og god stemning.

Til å vurdere presentasjonene hadde vi en jury bestående av medlemmer fra NTNU, Easyplan og Ungt Entreprenørskap. Disse hadde gjort seg opp noen kriterier på forhånd og vurderte deltagerne på bakgrunn av disse. På slutten av arrangementet ble det da plukket ut en 1., 2., og 3. plass. Premiene var denne gang en sjekk på kr 10 000 og tre måneders gratis preinkubatoravtale til førsteplass, kr 5 000 og tre måneders gratis preinkubatoravtale til andreplass og tre måneders gratis preinkubatoravtale til tredjeplass.

 

Bli med neste år?

Dette er et av flere type arrangementer vi i Vaager har i løpet av året. Ønsker du å bli med til neste år eller følge med på andre arrangementer vi har eller deltar på, følg med på vår nettside eller sosiale medier.

Takk til alle som møtte opp, så håper vi å se dere igjen på senere arrangementer! For dere som ønsker å ta idéen deres videre eller dere som ble inspirert til nye idéer, er det åpen påmelding til Boost It! Boost It er en akselerator for nyoppstartede bedrifter eller de som ønsker å starte bedrift. Mer informasjon om dette programmet finner du ved å trykke på lenken i teksten.

Bilder fra kvelden

Tagline

Spennende idékonkurranse!