Boost IT

En innholdsrik kveld

Da var Boost IT ferdig for i år. Det har vært en innholdsrik høst med spennende businessidéer, innen industri, teknologi og helseteknologi, og engasjerte gründere.

Gjennom høsten har vi hatt fellessamlinger hver uke hvor vi har hatt ulike temaer som er knyttet til det å starte egen bedrift. Vi har vært gjennom BMC (business model canvas), EFU-analyse (egenskap, fordel ulempe), salgstrening, besøk av Innovasjon Norge, samt eksterne foredragsholdere.

Som tidligere år, avsluttet vi akseleratoren med en pitchekonkurranse for deltakerne. I år hold vi denne på Heim hvor vi hadde en hyggelig kveld med mat, drikke, eksterne foredragsholdere og ikke minst en 3 min pitch fra hver deltaker. For å kåre en 1. og 2. plass var vi så heldige å få deltakere fra Gjøvik kommune, NTNU, Start Gjøvik og Betera.

Vi ønsker alle våre deltakere lykke til videre på gründerreisen!

Bilder fra kvelden